Ovaj čovek preko dana radi u Bajernu, a noći provodi u zatvoru!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj čovek preko dana radi u Bajernu, a noći provodi u zatvoru!

Bivši predsednik Bavaraca koji je osuđen na tri godine zatvora dobio je od suda mogućnost da preko dana obavlja svoj posao u klubu

Bivši predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes dobio je dozvolu da tokom dana boravi van zatvora, u kojem je od juna zbog izbegavanja poreza.

Bavarsko minuistarstvo pravosuđa saopštilo je da je Henesu od narednog petka dozvoljen izlazak iz zatovora tokom dana, kako bi obavljao svoje radne obaveze, a uveče je dužan da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vrati.

Foto: AP/Tanjug

Bajern je ranije saopštio da se nada da će Henesa od ovog meseca moći da angažuje u omladinskom pogonu.

Henes je u martu osuđen zbog izbegavanja plaćanja poreza, pošto je imao jedan neprijavljen bankovni račun u Švajcarskj, zbog čega je kažnjen na tri i po godine zatvora.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.