Ovaj čovek je dao večeras četiri gola za poluvreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj čovek je dao večeras četiri gola za poluvreme! (video)

Momak je junak dana!

Nije ni slaba liga, Ousama Tanane igra za Herakles, holandskog prvoligaša, za 45 minuta je spakovao četiri komada Kamburu.

Sve to uradio je za 35 minuta, prvi gol je dao 7. poslednji u 41. minutu. Samo jednom je savladao golmana domaćih sa bele tačke. Ovaj momak ima 21 godinu, počeo je u Herenvenu, u Heraklesu je dve godine, dao je ukupno 10 golova.

Krenulo ga je večeras, ali dao je fantastičan gol i u prethodnom kolu, pravu bombu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz slobodnjaka. Pogledajte jedan od večerašnjih golova, ali i pogodak iz prošlog kola...

Inače meč je završen pobedom Heraklesa od 6:1, a u drugom poluvremenu Tanane nije uspeo da se upiše u strelce, nije ni igrao čitav meč, zamenio ga je Van Ojen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.