Ovacije za Ozila u Istanbulu: Nikad više u Bundesligi

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 19:35

Ovacije za Ozila u Istanbulu: Nikad više u Bundesligi

Bivši vezista Arsenala, Mesut Ozil, i zvanično je predstavljen kao pojačanje Fenerbahčea.

On je sa turskim prvoligašem potpisao ugovor na tri i po godine za godišnju platu od 3,5 miliona evra, ali i bonuse koji mogu da dostignu pola miliona.

Ozila je dočekala velika grupa novinara koja je aplauzom pozdravila mnoge njegove odgovore.

"Kada završim jednu epizodu u svojoj karijeri, ne vraćam se nazad. Želim Nemačkoj svu sreću, ali ja više neću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati za reprezentaciju Nemačke. To je definitivno", otkrio je Ozil uz ovacije prisutnih. On je otkrio i da nema nameru da zaigra u nekom od nemačkih klubova.

"Nikada se neću vratiti u Bundesligu. Želim da što pre zaigram, ali ne mogu vam tačno reći kad će se to desiti", iskren je sjajni vezista.

Mesut je priznao i čkojim klupskim bojama je privržen još iz dečačkih dana.

"Nema tajne, oduvek sam navijač Fenera, gledao sam utakmice kada sam bio dečak. Tada su samo Fener i Bešiktaš bili veliki klubovi u Turskoj, a ja sam izabrao Fenerbahče", zaključio je Ozil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ozil: Nikad više Nemačka i Bundesliga

Izvor: Beta, 27.Jan.2021

Nemački fudbaler Mesut Ozil izjavio je danas da se "nikada više" neće vratiti da igra u Bundesligi ili za nemačku reprezentaciju, pošto je zvanično potpisao ugovor sa Fenerbahčeom."Kada krenem jednim putem, više se ne okrećem. Želim uspeh nemačkoj reprezentaciji, ali nikada više", rekao je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.