Ovacije i dres za Rakočevića u “Morači”

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovacije i dres za Rakočevića u “Morači”

Igor Rakočević je dobio ovacije i navijača Zvezde. ali i Varvara u „Morači“.
Kapiten crveno-belih ostavio je dubok trag u Budućnosti igrajući u Podgorici od 2000. do 2002. godine, a od uprave plavo–belih pre početka meča dobio je dres sa brojem osam, koji je nosio u tom periodu.
Takođe, istu čast dobio je još jedan član beogradske ekipe, Marko Simonović, koji je igrao za Budućnost tri godine (2008–2011).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rakočević: Nije naše pravo lice

Izvor: B92, 09.Dec.2012, 00:37

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz posle 11 uzastopnih pobeda, bolja je bila Budućnost u Podgorici, a kapiten Igor Rakočević poraz vidi kao opomenu..."Nismo igrali dobro u odbrani. U drugom poluvremenu smo pokazali reakciju zonom, spustili smo razliku, ali smo morali koji minut ranije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.