Ova sedmorica napuštaju Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova sedmorica napuštaju Liverpul!

Bez obzira ostaje li Brendan Rodžers za njih više nema mesta!

Velika čistka se sprema na "Enfildu" posle jneuspešne sezone!

Poslednji poraz od Stouka od 6-1,  izgleda da je "kap koja je prelila" čašu, pa će mnogi igrači napsutiti redove "Redsa".

Kako prenose mediji sa "ostrva" sedam fudbalera je već na izlaznim vratima!

Prvi kandidat je desni bek, Glen Džonsom. On je to potvrdio i na svom Twitter-u.

Pored njega, rezervni golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bred Džons je takođe spakovao kofere, a tu su još i Mankiljo , Riki Lambert i Fabio Borini.

Mario Baloteli je već viđen u nekoj drugoj sredini, što se moglo i očekivati posle jedne zasita slabe sezone u dresu kluba sa "Enfilda".

Možda i najveći gubitak, biće ako Rahim Sterling napusti klub, a veoma je blizu toga.

Liverpulu je neophodno renoviranje ekipe, a ko će sledeće sezone nositi dres slavnog engleskog kluba, ostaje nam da vidimo, a sigruno je da sve u klubu očekuje ogroman posao u prelaznog roku, ne bi li se ekipa ozbiljnije uključila u borbu za neki od trofeja naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.