Ova Barsa postavlja standarde i ruši rekorde, a u sredu može da padne još jedan!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova Barsa postavlja standarde i ruši rekorde, a u sredu može da padne još jedan!

Katalonci protiv Levantea izjednačili učinak iz sezone 2010/2011, kada su zabeležili 28 mečeva bez poraza

Utakmica sa Valensijom u formalnom revanšu polufinala Kupa kralja, koja je na programu u sredu od 21 čas, uprkos praktično već obezbeđenom prolazu u finale, imaće veliku važnost za igrače Barselone. Ekipa koju predvodi Luis Enrike, ima mogućnost da postavi novi klupski rekord od 29 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Trijumf nad Levanteom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je desti uzastopni, a ujedno i 28 meč bez poraza, kojim je izjednačen dosadašnji rekord iz sezone 2010/2011. Aktuelni trener Barselone ujedno je i 100. put sedeo na klupi katalonskog velikana.

"Daleko više od statistike interesuju me zajednički ciljevi, koje imamo i možemo da ih dostignemo na kraju sezone. Mi smo dobro pozicionirani u svim takmičenjima, ali predstoji nam dug put", rekao je Enrike.

Barselona ima tri boda više i utakmicu manje od drugoplasiranog Atletika, u Ligi šampiona je uskoro očekuju okršaji sa Arsenalom, a u finalu Kupu kralja će sasvim izvesno igrati sa Seviljom.

"Shvatamo stvari na pravi način, toliki broj utakmica bez poraza predstavlja veliku stvar, ali moramo da ostanemo na vrhu. Na Mestalji idemo na pobedu, baš kao što i uvek činimo. Rezultat od 7:0 iz prvog meča je veoma povoljan, ali moramo da jurimo pobedu i u revanšu, tako da je to izuzetno važan meč za nas", rekao je Đordi Alba.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.