Otvaranje izložbe i predstavljanje mogućnosti za usavršavanje u Francuskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2016, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje izložbe i predstavljanje mogućnosti za usavršavanje u Francuskoj

U prostorijama Francuskog instituta u Novom Sadu danas u 19.30 časova biće organizovano otvaranje izložbe 'Open Studio 8325' autorke Ivane Mali-Vukelić i predstavljanje mogućnosti za stručno usavršavanje i umetničke rezidencije u Francuskoj.

Serija crteža grafitnom olovkom na papiru pod nazivom 'Neprilagođeni', nastala tokom jednomesečnog rezidencijalnog boravka umetnice u Cité Internationale des Arts u Parizu, oktobra 2014. godine bila je izložena u Kulturnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije u Parizu.

U Francuskom institutu u Novom Sadu izložba će biti predstavljena sa pratećim fotografijama studija u kojem su radovi nastali, kako bi se dočarala atmosfera i otvoreni prostori Studija 8325.

Nakon otvaranja izložbe, predstavnici Francuskog instituta predstaviće programe studija, stažiranja i rezidencija namenjenih lokalnim umetnicima i profesionalcima u domenu kulture, navodi se u pozivu.

Francuski institut u Novom Sadu nalazi se u Pašićevoj 33.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.