Otpao Ronaldo!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpao Ronaldo!

Problem za Juve, ali i razočaranje za navijače Breše!

Prvi put ove sezone Juventus će biti bez Ronalda. U prva četiri kola Portugalac je zajedno sa Matuidijem, Aleksom Sandrom i Bonućijem jedini koji je odigrao svaki minut.

Ali, posle tri teške utakmice u šest dana, Ronaldo se povredio. Nije ništa ozbiljno, ali je Sari odlučio da ne rizikuje.

Naime, on će odmoriti Portugalca koji neće putovati sutra u Brešu, gde u vanrednom kolu povratnik u Seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << A dočekuje šampiona.

Videćemo da li Juve toliko zavisi od Ronalda, teškom mukom su slavili protiv Verone, Ronaldo je dao gol sa penala, imao i asistenciju.

Najverovatnije će ga zameniti Bernadeski, Kuadrado će ponovo igrati po desnom boku, a u tim se vraća Iguain, dok će se Dibala preseliti na klupu.

Inače, u klubu, u Breši su sigurno zadovoljni što Ronaldo neće igrati, ali su domaći navijači očajni jer su mnogi od njih želeli da vide Ronalda na delu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.