Otkud grčevi u 50. minutu meča?

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2012, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkud grčevi u 50. minutu meča?

Nisu crveno-beli u takmičarskom ritmu, ali čudno je da nisu mogli da pariraju Belorusima, a pogotovo što su se pojedinci već u 50. minutu revanša hvatali za noge ukazujući na grčeve.
Baš kao što je nejasno i kakve psihološke probleme imaju igrači, kad iz uprave kažu da su im pred prve utakmice sezone izmirili određena dugovanja.
Šta onda da rade zaposleni u Zvezdi, jer im je poslednja isplaćena plata bila februarska, ako se izuzme regres za prošlu godinu?

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Greši li Prosinečki?

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jul.2012, 02:52

Od izvora dva putića – kaže narodna pesma, koja pred duele sa Omonijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope predstavlja možda najbolju ilustraciju trenutne situacije u kojoj se nalazi Crvena zvezda.. Megdani sa Kipranima, 2. i 9. avgusta, pokazaće da li je Naftan bio samo slučajnost ili...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.