Otkriveno zašto Dejan Savićević nije došao na svadbu svoje ćerke: Zabranjeno prisustvo maćehe napravilo haos

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno zašto Dejan Savićević nije došao na svadbu svoje ćerke: Zabranjeno prisustvo maćehe napravilo haos

Ćerka legendarnog fudbalera nije u dobrim odnosima sa svojom maćehom Tamara Savićević, ćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, venčala se proteklog vikenda u Crnoj Gori, a svadbi nije prisustvovao njen otac!Ovo je izazvalo pažnju javnosti, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji.Spekulisalo se zašto Savićević nije bio na svadbi svoje mezimice, a sada je otkriveno da je razlog to što Tamara na svadbi nije želela da vidi svoju maćehu Jelenu Babić, sa kojom ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << razgovora.Ona je Savićeviću postavila uslov da je ne dovodi na svadbu, nakon čega je Dejan odgovorio da u tom slučaju ni on neće prisustvovati venčanju - prenose mediji. I zaista je bilo tako, a kako izvor "Kurira" otkriva, Tamari nije bilo svejedno jer je vezana za oca, čije fotografije redovno objavljuje na društvenim mrežama.Međutim, njegovu partnerku ne može da "smisli" i to znaju mnogi u Budvi.Pročitajte i: "Nisam iz te priče": Oglasio se zet Dejana Savićevića, nakon što ovaj nije došao na svadbu svoje ćerkeTamarin suprug Aleksandar Kapisoda, koji je profesionalni fudbaler, rekao je nakon što su ga mediji kontaktirali samo da ne želi da komentariše što se Dejan Savićević nije pojavio na svadbi.- Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali - poručio je Dejov zet posle svadbe.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zbog nje nije otišao na ćerkinu svadbu: Ovo je devojka Dejana Savićevića (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019

Nakon što se razveo od supruge Valentine, sa kojom ima sina Vladimira i ćerku Tamaru, Dejan Savićević je uplovio u romansu sa Jelenom Babić iz Podgorice Vest da Dejan Savićević nije došao na svadbu svoje ćerke Tamare zaintrigirala je javnost u Crnoj Gori, ali i Srbiji,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.