Otkriveno kako je Konte ubedio Vidala, sada je problem Inter?

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020, 20:26

Otkriveno kako je Konte ubedio Vidala, sada je problem Inter?

Čileanac ide kod svog omiljenog trenera.

Arturo Vidal i Antonio Konte, ponovo zajedno, ponovo u pohodu da pokore Italiju, ali ovaj put kao "izdajnici", u timu najvećeg rivala Juventusa sa kojim su ispisali istoriju od 2011. do 2014. godine.

Čileanski mediji su otkrili pojedine detalje kako je Konte ubedio Vidala da mu se ponovo pridruži, ali navodno, problem su primanja. Pored toga što je Konte više puta lično zvao Vidala da ga ubedi, i da je Čileanac baš zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga pristao, čileanska La Kuarta prenosi i da vezista zahteva da postane najplaćeniji igrač u timu Intera!

Iako će 22. maja napuniti 33 godine, Vidal je spreman da prihvati i "kraći" ugovor, ali sa većim primanjima, baš kao što je bio slučaj u Barseloni, u kojoj je dobio na tri godine i čak osam miliona evra po sezoni.

Sada brojke nisu poznate, ali je Vidal insistirao na što većoj plati, i zbog toga su pregovori i dalje u toku, ili bolje rečeno - stopirani, pošto Inter ne može za sada da ispuni njegove uslove.

Ključ i dalje drži Konte, jer Vidal samo zbog njega želi u Inter, pa se u klubu nadaju da će Čileanac popustiti.

Ostaje još da vidimo da li će biti deo trampe za Lautara Martineza ili će Inter morati da plati obeštećenje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.