Otkriveno iz kog razloga Čelsi još uvek nije ozvaničio veliki transfer! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 19:49

Otkriveno iz kog razloga Čelsi još uvek nije ozvaničio veliki transfer! (foto)

Nemac ima dogovor sa "Plavcima".

Jasno je, Timo Verner se dogovorio sa Čelsijem, Lajpcigu će biti vezane ruke, jer će "Plavci" platiti klauzulu od 60 miliona evra.

Sam fudbaler će parafirati petogodišnju saradnju tešku 50 miliona evra.

I kako je jasno da je ovo praktično gotova stvar, mnogi se pitaju zašto još uvek nema konkretnih i zvaničnih poteza sa "Stamford Bridža".

Naime, kako prenosi novinar Rafael Honigštajn, transfer Vernera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Lajpciga u Čelsi je na čekanju zbog lekarskih pregleda.

Nije u pitanju nikakav problem sa nemačkim fudbalerom, on je potpuno zdrav, ali Čelsi u to mora da se uveri. Da bi se transfer realizovao, Verner mora da prođe kompletne preglede uz prisustvo lekara londonskog kluba, ali zbog pandemije koronavirusa to još uvek nije izvodljivo.

Verner ne može da doputuje u London zbog mera koje su na snazi u Bundesligi, dok ni Čelsijevi lekari ne mogu da otputuju u Lajpcig, jer bi po povratku u Englesku morali da provedu 14 dana u karantinu.

Postoji mogućnost da Čelsi iskoriti lekare iz FS Nemačke, ali će ipak najverovatnije sačekati da se sezona završi u Bundesligi (27. jun).

Delay in the Werner deal is solely down to the practicalities of getting a medical done, @TheAthleticUK has been told. He can't fly to the UK due Bundesliga Covid-19 regulations and Chelsea docs can't fly to Germany because they would have to isolate for 14 days upon return.(1/2)

— Raphael Honigstein (@honigstein) June 11, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.