Otkriveno - Juve postavio dva uslova Bonućiju!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Juve postavio dva uslova Bonućiju!

Pošto je Alegri dao pristanak, Leo Bonući treba da učini dve stvari.

Maks Alegri kako rekosmo, nema ništa protiv da se Bonući sa kojim je imao nesporazuma prošle sezone vrati u klub.

Navijači su mnogo oštriji, oni kažu da će ga u Torinu dočekati pakao, ako zaista dođe do trampe.

Sada više nije aktuelna ona za Iguaina čija su primanja previsoka za Milan, već je želja Leonarda da upari par igrača u odbrani i stvori najperspektivniji štoperski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << par u Italiji.

Ali, navodno je Marota u pregovorima sa Lućijem, menadžerom Bonućija postavio dva uslova.

Jedan je da se odrekne visokih primanja koja ima u Milanu, a drugi još važniji, formalno izvinjenje navijačima, ne zbog odlaska, već jer je proletos slavio gol na "Alijancu".

On je tada rekao da je odlučio da slavi na samoj utakmici, iako nije planirao, jer ga je stadion dočekao uvredama i zvižducima. U Juventusu smatraju da, ako bi uputio pismo izvinjenja, to bi olakšalo povratak u klub.

Zbog čega Bonući želi natrag u Juventus.

Prvi razlog je porodica, on ima mnogo bolju ponudu Pari Sen Žermena, ali želi ga i Murinjo. No, zbog problema koje je imao sa mlađim detetom, kapiten Milana želi da ostane u Italiji, uostalom prošlog leta je odbio bolje ponude Sitija i Junajteda i prešao u Milan.

Slede dani odluke, ako se vrati, Bonući bi potpisao ugovor na četiri godine i praktično završio karijeru u Juventusu.

Njegovi prijatelji iz kluba, Barzalji i Kjelini su već poručili da je dobrodošao, ali da se pita klub...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.