Otkriveno - Evo za šta sve možeš da budeš kažnjen kada igraš za Real!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Evo za šta sve možeš da budeš kažnjen kada igraš za Real!

Spisak kazni je dug, jasno, retko se krše pravila...

Španski mediji došli su do liste disciplinskih prekršaja u Realu.

Naime, postoji pravilnik o kaznama koji predviđa novčanu globu, ali i još neke disciplinske postupke protiv igrača.

Fudbaleri "Los Blankosa" moraju da budu u Valdebebesu pred trening 45 minuta ranije.

Minimalno kašnjenje naplaćuje se 250 evra, 15 minuta su 500 evra, do sat vremena je 1000 evra.

Ako se igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne pojavi, bez validnog opravdanja, kazna je 3000 evra, uz upozorenje da to više ne ponavlja, jer klubu može da reaguje suspenzijom, ali i raskidom ugovora na štetu igrača, zbog neprofesionalizma.

Nema mobilnih telefona tokom masaže, kao ni u autobusu, to se kažnjava prvi put sa 250 evra, svako sledeći se kazna duplira.

Ako igrač mora da napusti Madrid zbog komercijalnih obaveza, odnosno sponzorskih ugovora, a ne obavesti klub, kazna je 1000 evra.

Igrači koji nisu u kombinaciji, ne smeju da napuste stadion, tačnije biće kažnjeni ako njihovi dokumenti nisu u svlačionici makar deset minuta pre kraja meča. To se recimo odnosi na Bejla koji je platio kaznu jer je stadion napustio ranije.

Što se gostovanja tiče, nema poseta sobama u hotelima, dakle, niko ne može da dođe ni od prijatelja da vidi igrače, osim u određenim časovima i to u holu, a fudbaleri sve vreme moraju da budu u klupskoj uniformi, kao i na konferencijama za novinare.

Kazne nisu toliko visoke, ali je ponavljanje prekršaja drastično kažnjivo, mada profesionalci u Realu vrlo retko krše pravila.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.