Otkriven Realov plan B ako propadne operacija Mbape

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 23:22

Otkriven Realov "plan B" ako propadne "operacija Mbape"

Real Madrid pokušaće na kraju sezone da angažuje igrača Bajerna Džamala Musijalu ako u julu 2024. ne dogovori transfer Kilijana Mbapea iz PSŽ.

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone, a više puta je odbio da produži saradnju sa šampionom Francuske.

Pojedini mediji su objavili da francuski fudbaler pregovara sa Realom, ali je madridski klub demantovao ovu informaciju.

Britanski mediji ističu da rukovodstvo "kraljevskog kluba" ne odustaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od angažovanja Mbapea, ali ima spremno i "plan B" ako pregovori sa francuskim reprezentativcem propadnu.

Musijala (20) ima ugovor sa Bajernom do juna 2026. godine, a u nemačkom klubu trenutno zaradjuje osam miliona evra po sezoni.

On želi da produži saradnju sa šampionom Bundeslige, ali traži godišnju platu od čak 25 miliona evra.

Međutim, čelnici Bajerna ne žele da ispune zahteve Musijale i spremni su da ga prodaju na kraju ove sezone, a Real se nalazi na listi zainteresovanih klubova.

Musijala je u Bajern stigao 2019. godine iz Čelsija, a ove sezone je odigrao 13 utakmica za klub iz Minhena i postigao je četiri gola. Britanski mediji navode da je nemački reprezentativac igrač izuzetne tehnike i fizičkih karakteristika, koji može da igra na krilnoj poziciji i kao polušpic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.