Otkinuću ti j*ja ako nam budeš dao gol

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 08:12

"Otkinuću ti j*ja ako nam budeš dao gol"

Nakon reprezentativne pauze, narednog vikenda nastavljaju se šampionati širom Evrope, a jedan od derbija biće između Arsenala i Čelsija.

Takođe, biće to prilika za novi susret dvojice ukajinskih reprezentativaca, samo nekoliko dana nakon što su zajedno napustili okupljanje nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstva.

Engleska je već zakazala svoje mesto na EURO u Nemačkoj, a do kraja će za drugo mesto voditi bitku Ukrajina i Italija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Do tada i poslednjeg novembarskog "prozora"; u derbiju Premijer lige sastaće se Arsenal i Čelsi, a samim tim i Aleksandr Zinčenko sa jedne, te Mihailo Mudrik na drugoj.

Levi bek "tobdžija" imao je šta da poruči mlađem saborcu tokom reprezentativnog okupljanja, a pred duel na klupskom nivou.

Dodatan pritisak nabacuje činjenica da je Mudrik prošle sezone bio već viđen u Arsenalu, ali se na kraju ipak odlučio da obuče plavi dres gradskog protivnika.

"Rekao sam Mudriku da ću mu otkinuti ja*a ako postigne gol u subotu", rekao je u šali Aleksandr Zinčenko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.