Zvezda i Fiorentina – ipak se igra?

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 20:34

Zvezda i Fiorentina – ipak se igra?

Prijateljska utakmica između Zvezde i Fiorentine će, prema svemu sudeći, ipak biti odigrana.

Najpre su italijanski mediji preneli da postoji šansa da meč zakazan za sredu od 20 časova u Beogradu bude otkazan.

Kao razlog su naveli činjenicu da članovi italijanske ekipe nisu mogli da se ukrcaju na avion i polete ka srpskoj prestonici zbog loših vremenskih uslova u toj zemlji.

Navodno je sve bilo spremno, ali jaki vetrovi su onemogućili poletanje, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čega se ekipa vratila u trening centar.

Ni Italija nikako nije izuzetak od ekstremnih vremenskih uslova i promena istih, od velikih vrućina koje donose požare, pa sve do oluja sa obilnim padavinama, gradom i orkanskim vetrovima. Stoga je i ta vest imala smisla.

"Kalčomerkato" je dodao i da će konačna odluka biti doneta u sredu ujutru. Ipak, ubrzo je stigao demant iz srpskog kluba, odakle je navedeno da će igrači Fiorentine poleteti u 22 časa.

Tako ćemo najverovatnije dobiti obećani spektakl, a navodi se da bi na "Marakani" moglo da bude između 30 i 35 hiljada ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.