Otkazan maraton u Pjongjangu zbog korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 17:09

Otkazan maraton u Pjongjangu zbog korone

Isto kao i prošle godine.

Severna Koreja otkazala je godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije koronavirusa, prenosi južnokorejska agencija Jonhap.

Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila, ali je „Koryo Tours“ turistički operater sa sedištem u Pekingu specijalizovan za obilaske Severne Koreje, na Tviteru juče dao obaveštenje da je Pjongjang maraton 2021. godine zvanično otkazan

Dugo se Bajernu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ovako klimala titula u Bundesligi. RB Lajpcig mu je za petama, a večeras (18.30) mu u goste stiže probuđeni Dortmund i preti da mu napravo ozbilljan problem. Kvota na keca je 1,77, na duplu šansu X2 2,05, a na GG3+ 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Maraton nije održan ni prošle godine, jer je zemlja zatvorila svoje granice kako bi sprečila širenje Kovid 19, a u januaru je „Koryo Tours“ saopštio da će ovogodišnji maraton imati virtuelnu opciju koja će učesnicima omogućiti da trče u svom prebivalištu tokom događaja, ali se od tog plana odustalo nedelju dana kasnije, prenosi Jonhap. Maraton u Pjongjangu je postao neka vrsta turističke atrakcije otkako je 2014. dozvoljeno učešće strancima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.