Otkazan finalni turnir Dejvis kupa u Madridu

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2020, 16:57

Otkazan finalni turnir Dejvis kupa u Madridu

Određen i novi datum.

Finalni turnir Dejvis kupa, koji je trebalo da bude odigran u Madridu od 23. do 29. novembra, pomeren je za sledeću godinu, saopštila je Međunarodna teniska federacija (ITF).

Odložena su i 24 kvalifikaciona susreta Svetske grupe 1 i 2, koji je trebalo da se odigraju tokom septembra, za narednu godinu, ili za mart ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za septembar.

Kako je saopšteno, turnir će se 2021. godine održati u periodu od 22. do 28. novembra.

Sledeće godine na završnom turniru učestvovaće iste reprezentacije koje su imale obezbeđeno mesto za ovu godinu, među kojima je i Srbija.

Naša reprezentacija je prošle sezone stala u četvrtfinalu gde ju je zaustavila Rusija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Finala Dejvis kupa i Fed kupa pomerena za 2021. godinu

Izvor: Danas, 26.Jun.2020

Međunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je danas da su odložena ovogodišnja finala Dejvis kupa i Fed kupa zbog pandemije korona virusa i pomerena za 2021. godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.