Otkaz za Vladimira Vermezovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:27

Otkaz za Vladimira Vermezovića!

Momentalno raskid ugovora...

Srpski trener Vladimir Vermezović nije više trener slovenačkog fudbalskog kluba Mura.

- U poslednje vreme izgled crno-belih na terenu nije onakav kakav bismo želeli, pa je klub sa Vermezovićem dogovorio sporazumni raskid ugovora. Zajedno sa njim odlazi i pomoćnik Slaven Kovačević - navodi se na sajtu kluba.

Vermezović napušta klub posle pet meseci i 17 utakmica u prvenstvu i Kupu Slovenije.

Pod njegovim vođstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crno-beli su u 14 prvenstvenih utakmica ostvarili pet pobeda, četiri remija i pretrpeli pet poraza.

Mura je zahvalila Vermezoviću i Kovačeviću na trudu i poželela im sve najbolje u budućnosti.

Tokom karijere Vermezović je igrao za Partizan, Sporting Hihon, Salamanku, Panionios i Hanover, gde je završio karijeru u sezoni 1995/1996.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je dve utakmice.

Trenersku karijeru počeo je u Teleoptiku u sezoni 2002/2003, a zatim je u sezoni 2004/2005. preuzeo Partizan, gde je radio i u sezoni 2012/2013.

Trenirao je još Spartak iz Trnave, Kajzer Čifs, Orlando, Budućnost i arapsku Hatu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.