Otišao posle Radnika, pa došao u Radnik

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao posle Radnika, pa došao u Radnik

Stara dobra trenerska vrteška i dalje radi...

Milan Milanović (55) bio je bez angažmana nepunih mesec dana.

On je posle 3. kola podneo ostavku na poziciju šefa stručnog štaba Zemuna, a sada je, prema pisanju "Sportskog žurnala", postigao dogovor sa rukovodstvom Radnika i već u utorak popodne će obaviti prvi trening na stadionu u Surdulici.

Radnik je posle serije od tri poraza smenio Mladena Dodića, da bi minulog vikenda kao domaćin odigrao 0:0 sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novosadskim Proleterom.

Zanimljivo je još da je Milanović otišao iz Zemuna upravo posle poraza u Surdulici.

Reč je o treneru koji se, za ovdašnje prilike, dugo zadržao u prethodna dva kluba, Radu (2014-2016) i Zemunu (2016-2018). Pre toga je vodio niški Radnički, OFK Beograd, Novi Pazar, Hajduk iz Kule, moldavski Šerif...

Radnik je posle sedmog kola 13. u Superligi Srbije, sa skromnih sedam bodova, ali razlike među timovima trenutno su takve da bi samo jednom pobedom mogao da se vine u gornji deo tabele.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.