Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt!

Trener koji je vodio Vojvodinu, Bežaniju, OFK Beograd i mnoge druge klubove hitno je hospitalizovan i ugrađena su mu dva stenta.

Poznati fudbalski trener Dragoljub Bekvalac doživeo je srčani udar!

Kako prenosi "Kurir", otac pevačice Nataše Bekvalac hospitalizovan je odmah u KC Vojvodina u Novom Sadu, a na svu sreću infarkt nije bio mnogo jak, dok su mu tokom devetodnevnog boravka u bolnici ugrađena dva stenta.

Isti izvor prenosi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u međuvremenu pušten na kućno lečenje i da oporavak teče u dobrom smeru, a pevačica nije želela da otkriva mnogo o stanju svog oca.

"Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života", izjavila je Nataša za "Kurir" i dodala da je navikla da se u životu izdigne "iz pepela" i kada se oko nje dešavaju ovakve stvari.

Dragoljub Bekvalac ima 66 godina i bio je trener mnogih timova poput Vojvodine, OFK Beograda, Obilića, Hajduka i Bežanije dok je poslednji angažman imao u Zemunu 2016. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.