Osvajanje FA kupa je san

Izvor: Beta, 06.Jan.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvajanje FA kupa je san

BEOGRAD, 6. januara 2015. (Beta) - Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard rekao je u utorak da želi da se sa trofejom FA kupa oprosti od tog kluba.

Liverpul se u ponedeljak plasirao u četvrto kolo FA kupa pobedom nad Vimbldonom od 2:1, a drugi, pobedonosi pogodak postigao je upravo Džerard. U petom kolu tog takmičenja "crveni" igraju protiv Boltona.

Džerard, koji je prošle nedelje najavio da na kraju sezone napušta Liverpul i da se seli u američku MLS ligu, nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << se da će imati priliku da po treći put podigne trofej u FA kupu. Ovogodišnje finale FA kupa igra se 30. maja, na dan kada će Džerard proslaviti 35. rodjendan.

"Ovo je moj posljednji FA kup, pa je jasno da želim da idem do kraja. To je san. U sledećem kolu igramo protiv Boltona, biće to još jedan težak test", rekao je Džerard za BBC.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.