Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020, 22:12

Ostvarenje snova: Kako je navijač postao skaut Fajnorda, pa Juvea i Liverpula

Priča Peter Boš, bivši direktor kluba iz Roterdama

Čista filmska priča, ali po istinitom događaju. Možda se jednom zaista snimi nešto u Holivudu po njoj.

Narator je Peter Boš, nekadašnji sportski direktor Fajnorda. Istina, navijači ga nikako ne vole, jer je simbol godina propadanja kluba, promašenih investicija, loših rezultata. Ali, za ovu priču to nije toliko važno.

Boš je u intervjuu za DPA otkrio kako je nastala jedna neverovatna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << karijera skauta vodećih evropskih klubova. Krenula je iz Fajnorda.

„Dok sam bio sportski direktor Fajnorda, svakog jutra sam dobijao mejl od navijača koji mi je sugerisao koje bi fudbalere trebalo da dovedem u klub. Moj pomoćnik ih je takođe dobijao, pa je posle nekog vremena blokirao tu adresu“, počeo je priču Boš.

Ali, njemu je, za razliku od pomoćnika, neki nerv zaigrao.

„Imena koja mi je predlagao su bila interesantna, pa sam poželeo da sretnem tog čoveka. Očekivao sam da će to biti neka starija osoba, veteran koji nije imao šta drugo da radi u slobodno vreme, pa se zanima Fajnordom po ceo dan. Ali, u pitanju je bio – student. Dugo smo pričali o fudbalu. Bio je običan navijač, ali je bio jako dobar“.

Rešio je Boš da momku ukaže šansu i tako je rođena sjajna karijera.

„Odlučio sam da mu pužim priliku i poslao sam ga na tri nedelje u Južnu Ameriku. On je posle toga tri godine radio za Fajnord, posle toga za Juventus i sada za – Liverpul“, ispričao je Peter Boš.

I nije otkrio kako se taj skaut zove...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ostvarenje snova: Kako je navijač postao skaut Fajenorda, pa Juvea i Liverpula

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020

Priča Peter Boš, bivši direktor kluba iz Roterdama..Čista filmska priča, ali po istinitom događaju. Možda se jednom zaista snimi nešto u Holivudu po njoj...Narator je Peter Boš, nekadašnji sportski direktor Fajenorda. Istina, navijači ga nikako ne vole, jer je simbol godina propadanja kluba,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.