Ostrvo veliča Baneta - Srbin bolji i od najskupljeg ikada, spavaju li mirno i u Čelsiju?!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 21:17

Ostrvo veliča Baneta - Srbin bolji i od najskupljeg ikada, spavaju li mirno i u Čelsiju?!

Divan povratak u Premijer ligu.

Branislav Ivanović je odigrao večeras prvi meč u Premijer ligi posle tri godine, od kako je napustio Čelsi i otišao u Zenit.

U smiraj prelaznog roka, Slaven Bilić je lično zvao Baneta da ubedi da dođe u VBA i nije pogrešio.

Iako ima 36 godina, Bane je večeras demonstrirao da je klasa večna. U tandemu sa Hegazijem uspeo je da sačuva prvi put mrežu VBA, tačnije utakmica sa Barnlijem je prva završena bez pogodaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Premijer ligi ove sezone!

Uz to, Bane je mogao da postigne i pogodak, imao je dve prilike i šteta što nije bio apsolutni heroj.

I bez toga, navijači na mrežama ga hvale, podsećaju da Bane ima više "clean sheetova" nego Čelsi i VBA zajedno do njegovog debija.

Neki kažu da je i u svojoj 36. godini bolji od kapitena Mančester Junajteda, Harija Megvajera, koji je plaćen 90 miliona evra.

Bane, neka ovo samo bude motivacija, pa da nastaviš ovako i da i naredne sezone igraš sa VBA u eliti, jer tu ti i jeste mesto...

Branislav ivanovic is definitely still a top top player 👏 brilliant today #wba

— coxy (@joecox1999) October 19, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Madriđani se baš danas prisećaju zbog čega su doveli Luku Jovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020

Luka, neka ti se ponovi ovakav čudesan dan!..Na današnji dan, pre tačno dve godine, 19. oktobra 2018. Luka Jović je napravio čudo...Tada, sa tek svojih 20 godina, postigao je pet golova za Ajntraht iz Frankfurta u pobedi nad Fortunom iz Dizeldorfa...On je tako postao prvi u istoriji tog kluba kome...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.