Oštre reči zbog Bejla: Zinedin Zidan je SRAMOTA

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštre reči zbog Bejla: "Zinedin Zidan je SRAMOTA"

Igračev agent odmah je odgovorio treneru Reala.

Foto: Guliver/Getty images/Martin Rose

Geret Bejl došao je 2013. iz Totenhema u Real za 101 milion evra i uprkos tome što su navijači uvek želeli više, ipak je ostavio značajan trag u "kraljevskom klubu".

Međutim, njegova situacija je sve teža i teža, a Zinedin Zidan je posle prijateljske utakmice protiv Bajerna bez ustezanja govorio da bi za sve bilo bolje da Velšanin ode.

Čak je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će se s tim u vezi dogoditi promena u narednih 24 ili 48 sati.

Ta izjava je očekivano brzo došla do Bejlovog menadžera, Džonata Barneta, koji je u izjavi za američku TV mrežu "ESPN" odmah odgovorio Francuzu.

"Zidan je sramota, da tako priča o nekome ko je uradio toliko mnogo za Real", izjavio je on.

Bejlov ugovor ističe 2022. godine.

"Ako i kada Garet ode, to će biti samo zbog najboljeg Garetovog interesa i neće imati ništa sa tim Zidanovim 'guranjem' ", dodao je menadžer.

Podsetimo da je Velšanin osvojio četiri put Ligu šampiona sa Realom, a u kijevskom finalu je postigao jedan od najspektakularnijih golova u utakmicama za najvredniji trofej. Bile su to čuvene "makazice".

Prošle sezone je bilo očekivano da Bejl istupi u prvi plan posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus, ali je on samo 21. put bio starter, uglavnom zbog činjenice da se često borio protiv povreda.

Prethodnih godina pominjano je da ga želi Mančester junajted, ove nedelje je navedeno i da bi mogao da se vrati u Totenhem, ali on je i dalje igrač Reala.

Po svemu sudeći, ne zadugo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.