Ostojić: OPREZ protiv Malatije, stvorila se euforija

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić: OPREZ protiv Malatije, stvorila se euforija

"Videlo se da su črvrta, brza ekipa i sa njima neće biti lako pred njihovom publikom", naveo je fudbaler Partizana pred put u Tursku na revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope

Partizan u četvrtak u Turskoj igra revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Malatije.

Crno-beli su stekli dobru zalihu na prvom meču odigranom u Beogradu, pošto su pobedili rezultatom 3:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Bojan Ostojić upozorava da njegov tim revanš mora da dočeka smireno i koncentrisano i da bude veoma oprezan kao da nema prednost.

"U Tursku idemo izuzetno oprezni, posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati sa 5:0. Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima neće biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom", rekao je Ostojić za klupski sajt.

On je rekao da posao nije kompletan, da ima još 90 minuta u Turskoj i da sve može da se preokrene, i naveo primer duela protiv Napretka u Superligi koji je Partizan odigrao nerešeno (2:2).

"Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule", naveo je fudbaler Partizana.

Ostojić se povredio u drugom poluvremenu utakmice protiv Malatije, ali se nada da će igrati u Turskoj.

"Što se mene tiče, idem na terapije, daće Bog da bude sve kako mi želimo", rekao je Ostojić.

Jedan od najboljih igrača Partizana na prethodnim utakmicama i strelac gola protiv Malatije Sejduba Suma takođe je istakao da ekipa mora da bude motivisana i koncentrisana.

"Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija, osim nekih detalja. Sve je u mentalitetu i želji koliko želimo da pobedimo. Verujem da idemo maksimalno koncentrisani i sa mnogo motivacije. Svi znamo da idemo u neku vrstu 'rata' i treba se pripremiti za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade", naveo je Suma.

Revanš duel 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope Malatija - Partizan na programu je u četvrtak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.