Ostoja je presrećan, ali prava radost tek sledi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostoja je presrećan, ali prava radost tek sledi? (foto)

Sjajan dan za navijače crno-belih.

Partizan je večeras osvojio turnir u rumunskom Klužu pobedom u finalu nad Fenerbahčeom rezultatom 69:64, a nekoliko sati pre toga, sve ljubitelje košarke u ovoj zemlji, bez obzira na klupsku ''obojenost'', obradovala je i informacija da je naš reprezentativac Bogdan Bogdanović izabran u idealnu petorku Svetskog prvenstva u Kini.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Ostoja Mijailović se tim povodom oglasio na Tviteru, čestitajući Bogdanu, ali i najavljujući mnogo razloga za radost navijača crno-belih tokom naredne sezone.

''Čestitam Bogdanu Bogdanoviću na sjajnom turniru, izboru u idealnu petorku Svetskog prvenstva i tituli najboljeg strelca prvenstva!







Iznad svega, čestitke na posvećenosti igri i ljubavi prema zemlji i reprezentativnom dresu! Tek ćemo se radovati!'', napisao je Mijailović i sve ''začinio'' zastavom Srbije, kao i crno-belim zastavicama.

-

Čestitam @LeaderOfHorde na sjajnom turniru, izboru u idealnu petorku #FIBAWC i tituli najboljeg strelca prvenstva! Iznad svega, čestitke na posvećenosti igri i ljubavi prema zemlji i reprezentativnom dresu! Tek ćemo se radovati! 🇷🇸🏴🏳 pic.twitter.com/CAnSXnkVdy

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) September 15, 2019
Pogledaj vesti o: Košarka,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mijailović čestitao Bogdanu na neverovatnom Mundobasketu!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, čestitao je putem Tvitera Bogdanu Bogdanoviću na izboru u najbolju petorku Mundobasketa, kao i za titulu najboljeg strelca turnira.. Bogdanović je bio ubedljivo najbolji igrač Srbije u Kini, i zasluženo je osvojio i zaradio vredna priznanja.. – Čestitam...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.