Izvor: Blic, 12.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavka Sretenovića

Ostavka Sretenovića

PODGORICA - Zoran Sretenović od juče više nije trener košarkaša Budućnosti. Ni serija dobrih rezultata na tri fronta (Zadar, Ortez, Hemofarm) nije sprečila najmlađeg stručnjaka u Winston YUBA ligi da juče napusti Podgoricu. Ljubav je trajala tri meseca, a veza je 'pukla' na relaciji uprava - stručni štab.

Uprkos činjenici da je juče u prostorijama aktuelnog šampiona Jugoslavije održan sastanak dveju strana, bio je to poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << susret Sretenovića sa upravom 'đetića'.- O svemu ću reći više reći danas. Krivac za odlazak je nesporazum sa rukovodećim ljudima kluba - kratak je bio nekadašnji reprezentativac i član trofejnih generacija splitske Jugoplastike.

Nije tajna da je sadašnji prvak zapao u tešku finansijsku situaciju, što govori i činjenica da dojučerašnjeg stratega neće zameniti ni jedan od zvučnih imena, koji su se proteklih dana provlačili kroz javnost. Dakle Ni Miroslav Nikolić, aktuelni strateg Radničkog, a još manje Dušan Ivković, koji posle rada u Grčkoj boravi u Beogradu. Kako sada stvari stoje, u četvrtak će protiv Krke u Jadranskoj ligi kraj aut linije stajati prvi pomoćnik Zvezdan Mitrović ili Miodrag Kadija, dugogodišnji uspešni kormilar Lovćena. Eks treneru Cetinjana daju se i najviše šansi da u ovoj sezoni bude drugi trener košarkaša Budućnosti. I. V.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.