Ostao i bez plate i bez Barselone!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostao i bez plate i bez Barselone!

Moraće da čeka, u međuvremenu zna se šta će se dešavati do kraja sezone...

Ne želi da produži ugovor, ali posao sa Barselonom nije završio.

Naime, Adrijen Rabio je na marginama u PSŽ jer će otići na leto kao slobodan igrač i on sada doživljava "tretman", van takmičarskog tima je, a biće mu odbijeno od plate svako neispunjavanje profesionalnih obaveza.

Ben-Arfa je bio u sličnoj situaciji, sedeo kući, trenirao sa rezervama i na kraju otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez ugovora.

Rabio će morati da izdrži još tri meseca do kraja sezone, a kaznu će dobiti jer nije putovao u Katar sa ekipom, iako je bio obavezan.

On se nadao da će tokom zime promeniti klub, pregovarao sa Totenhemom, ali i Liverpulom.

Barsa je povukla ponudu za leto, traže da umesto majke angažuje pravog menadžera što je i učinio, a i da se odrekne prevelike plate koju je tražio.

Rabio želi u Barsu, mesto će mu napraviti Rakitić koji je pred Interom, mada se u trku navodno danas ubacio i Bajern.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.