Ospina na kraju sezone napušta Arsenal

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ospina na kraju sezone napušta Arsenal

Petr Čeh brani fantastično, nema sumnje da će ostati prvi golman Arsenala, što znači da za Davida Ospinu nema mesta.

Zaboravljeni David Ospina se i dalje nalazi u Arsenalu.

Ovaj 27-godišnji golman je zabeležio samo 4 nastupa za "Tobdžije" ove sezone, a razlog za to leži u činjenici da je Arsen Venger doveo Petera Čeha ove sezone u tim.

Ospina je odigrao u tom periodu isto mečeva i za reprezentaciju Kolumbije, što ga je navelo da dobro razmisli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o narednom potezu.

Frustracija postoji, na gubitku je u takmičarskom smislu, a odluka koju je doneo je bila teška. Napustiće Arsenal na kraju ove sezone.

"Ospina je golman koji je potcenjen, doneo sam veoma tešku odluku kada smo potpisali ugovor sa Čehom", rekao je Arsen Venger ovog meseca.

Ponuda ima nekoliko, Hetafe, Bešiktaš, Đenova i Palermo su zainteresovani, s tim da bi on voleo da ostane u Premijer ligi. Cena koju će Arsenal ovog leta odrediti za njega iznosiće oko 5 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DOSADILA MU KLUPA: Ospina napušta Arsenal

Izvor: HotSport.rs, 18.Feb.2016

Drugi golman Arsenala David Ospina najverovatnije će po završetku sezone da napusti redove londonskog kluba, prenosi London Ivning. Kolumbijac je ove sezone ubeležio samo četiri nastupa u dresu “tobdžija” pošto prednost u odnosu na njega ima iskusni Petr Čeh. Interesovanje za 27-godišnjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.