Osmokrović za pobedu beogradskog Radničkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmokrović za pobedu beogradskog Radničkog

BEOGRAD -

Košarkaši beogradskog Radničkog pobedili su na svom terenu novosadsku Vojvodinu sa 81:80 (22:28, 14:16, 22:19, 23:17) u prvoj današnjoj utakmici 11. kola Superlige Srbije.

Junak pobede "krstaša" bio je plejmejker Zoran Osmokrović koji je u poslednjem napadu na utakmici postigao pobedonosnu "trojku".

Dragoljub Kitanović predvodio je Radnički sa 17 poena, a Osmokrović je na to dodao još 14 poena.

U poraženoj ekipi iz Novog Sada najzapaženiji je bio Duško Bunić sa 15 poena.

Beogradskoj ekipi ovo je bila četvrta pobeda u domaćem takmičenju, dok je Vojvodina zabeležila peti poraz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLS - Tesna pobeda ''Krstaša'' nad Vojvodinom

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2012

U pretposlednjoj utakmici 11. kola Agroživ Superlige Srbije, BKK Radnički je na svom parketu posle velike borbe savladao Vojvodinu, iako su gosti većim delom imali vođstvo.

Nastavak na Sportske.net...

NIJT: Lijetuvos Ritas šampion

Izvor: B92, 13.Maj.2012, 18:10

Košarkaši Lijetuvos Ritasa postali su nezvanični prvaci Evrope u juniorskoj konkurenciji pošto su u finalu F8 NIJT turnira savladali Fenerbahče 88:70...Litvanski tim je na dominantan način osvojio "Nike International Junior Tournament" u Istanbulu i stigao do prvog trofeja u ovom takmičenju...Ritas,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.