Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2021, 00:28

Oslabljeni Korintijans napada Kopa Libertadores, Fluminense se budi u finišu

Brazilska Serija A: Gigant iz Sao Paula još nije digao ruke od najjačeg takmičenja Južne Amerike. Ekipa iz Rija u odličnoj formi pred gostovanje davljeniku Baiji u Salvadoru

Foto-finiš sezone u Brazilu, a ključa kako u borbi za titulu, tako i za plasman u Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikana, ali i za opstanak. Jedino je izvesno da će nekadašnji šampion Botafogo opet da se preseli u niži rang, u Seriju B.

Korintijans je najpopularniji klub u Sao Paulu. Velikan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ove sezone imao turbulentnu sezonu, sa dosta padova, pa je tek na 10. mestu, koje vodi u Kopa Sudamerikanu. Milionska armija navijača crno-belih sigurno ne može da bude zadovoljna sredinom tabele. U narednih šest mečeva, Korintijans bi mogao do sedme pozicije koju trenutno drži Gremio, a koja vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje u Južnoj Americi naredne sezone, Kopa Libertadores.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gigant iz Porto Alegrea posrće, pa je to prilika za izabranike Vagnera Mansinija da se približe Gremiju. Rival u 34. kolu je Seara noćas (01.30) koja je na devetom mestu sa istim brojem bodova (45) kao i tim iz Sao Paula. Timao je u lošoj seriji, ima dva vezana poraza od Bragantina na svom terenu i u gostima protiv Baije.

Korintijans ne može da računa na povređene Gustava Mantuana, Danila Avelara, Ruana Oliveiru, Lea Santosa, Lukasa Pitona, Žemersona i Azarija. Trener Seare Guto Fereira nema mnogo problema oko tima. Jedino je povređen Bruno Pačeko. U prvom delu sezone u Fortalezi, Seara je pobedila sa 1:0 golom Fernanda Sobrala u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fluminense je u odličnoj formi u finišu sezone. Sakupio je 10 bodova u prethodna četiri kola. Trenutno je tim iz Rio de Žaneira na petom mestu, ali kako igra Sao Paulo i četvrta pozicija nije daleko. Baija se grčevito bori za opstanak i bodovi su joj preko potrebni protiv Flua noćas (01.30). Trenutno je u sigurnoj luci, ali ima samo bod više od Sport Resifea i Fortaleze. Tim iz Salvadora je takođe živnuo u finišu sezone, ima sedam bodova u prethodna četiri meča. U prvom delu šampionata na Marakani domaćin je slavio proiv Baija sa 1:0 golom Nenea sa bele tačke.

Za tim iz Salvadora zbog povrede neće moći da igra Mateus Baija, dok je Rosi suspendovan zbog kartona. Kod gostiju iz Rija van stroja su Ganso, Felipe Kardoso, Markos Paulo i Velington Silva. U napadu igraće veteran, nekadašnji reprezentativac Brazila Fred.

BRAZIL 1 – 34. KOLO

Sreda

Gremio – Santos u toku

Bragantino – Atletiko GO u toku

Četvrtak

01.30: (2,50) Baija (3,20) Fluminense (2,95)

01.30: (2,00) Korintijans (3,45) Seara (3,80)

22.30: (1,87) Fortaleza (3,40) Koritiba (4,50)

Petak

01.00: (3,15) Atletiko PR (3,05) Internasional (2,45)

01.00: (1,35) Flamengo (5,00) Vasko da Gama (9,00)

Subota

00.00: (2,45) Botafogo (3,20) Sport Resife (3,00)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.