Osipa se stručni štab Crvene zvezde

Izvor: Mondo, 08.Sep.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osipa se stručni štab Crvene zvezde

Posle kondicionog trenera, Lalatović ostao i bez jednog od asistenata. Bratislav Živković ide kod Slaviše Stojanovića u Lirs.

Foto: MN Press

Loša finansijska situacija u Crvenoj zvezdi ne uslovljava samo odlaske igrača, već i članova stručnog štaba.

Posle kondicionog trenera Aleksandra Stajkovca, klub je napustio i "pomoćnik" Bratislav Živković.

Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fudbaler crveno-belih, po pisanju "Sporta", rešio je da se pridruži Slaviši Stojanoviću i Milošu Kostiću u Lirsu, tako da će trio posle šampionske sezone u Beogradu, nastaviti da sarađuje i u Belgiji. Povezane vestiZvezda bez kondicionog trenera, Stajkovac otišaoBratislav Živković: Kad gubimo, dođe mi da zaigram

Stojanović je nedavno dobio mesto šefa stručnog štaba u belgijskom prvoligašu, koji je trenutno poslednji na tabeli sa samo četiri boda iz šest utakmica, pa je rešio da se okruži dobro poznatim saradnicima.

Ostaje da se vidi da li će trener Crvene zvezde Nenad Lalatović tražiti zamenu za Živkovića ili će nastaviti da vodi ekipu pomognut Draganom Šarcem, Nebojšom Miloševićem, Srđanom Maksimovićem (trener golmana) i Mihajlom Batom Radulovićem (kondicioni trener).

Crveno-beli narednu utakmicu igraju u subotu (16.30) u Kruševcu protiv Napretka.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Stojanović odveo u Lirs člana šampionskog tima

Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2014

Osipa se stručni štab Crvene zvezde, posle kondicionog trenera Aleksandra Stajkovca ekipu Nenada Lalatovića napušta i pomoćni trener Bratislav Živković.. FOTO: STARSPORT.. Nekadašnji vihorni desni bek crveno-belih prihvatio je poziv bivšeg trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića da mu se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.