Osimen se izvinio Rudiju Garsiji

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 22:46

Osimen se izvinio Rudiju Garsiji

Fudbaler Napolija Viktor Osimen izvinio se na današnjem treningu treneru Rudiju Garsiji zbog ponašanja na jučerašnjem meču protiv Bolonje u petom kolu Serije A.

Osimen je promašio penal u 72. minutu na meču sa Bolonjom (0:0).

On je ušao u konflikt sa Garsijom u 86. minutu, pošto je trener Napolija odlučio da zameni nigerijskog fudbalera.

Osimen je pre odlaska na klupu za rezerve vikao na svog trenera tvrdeći da je loše postavio igru na duelu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bolonjom.

Italijanski mediji navode da je nigerijski fudbaler izbegao novčanu kaznu od strane kluba, pošto se izvinio Garsiji i saigračima na današnjem treningu zbog reakcije, koja nije bila prikladna.

Napoli je šampion Italije, a trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Intera.

Klub iz Napulja je poslednju pobedu u italijanskom prvenstvu zabeležio 27. avgusta na meču sa Sasuolom (2:0).

Naredni meč odigraće za dva dana na svom terenu sa Udinezeom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.