Izvor: Blic, 29.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osim bez odgovora

Osim bez odgovora

Partizan i dalje želi Ivicu Osima za šefa stručnog štaba, pregovori su juče nastavljeni, ali čelni ljudi crno-belih Nenad Bjeković i Žarko Zečević nisu otputovali u Grac, gde se trenutno nalazi bivši trener Džef junajteda posle okončanja fudbalske misije u Japanu.

Razgovori putem telefona za sada su jedini vid komunikacije nekadašnjih saradnika iz 1991. i 1992. godine, koji su tada zajednički posao krunisali osvajanjem Kupa Jugoslavija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nova godina se bliži tako da polako ističe i rok za dovođenje novog šefa struke, ali Bjeković i Osim, svako u svojoj kući, kriju tajnu da li će aktuelni šampion dobiti trenera koji, ako ne imenom, onda znanjem sigurno zasenjuje ličnost Lotara Mateusa.

Karte su na stolu, ali aduti još u rukama Nenada Bjekovića i Ivice Osima. Partizan novom treneru nudi odlične uslove za rad u 'Zemunelu', za koje je bivši trener čuo od sina Amara, ali sam još nije imao priliku da vidi napravljene objekte, solidnu ekipu koja je učestvovala u Ligi šampiona, punu slobodu i podršku u radu, a na strani crno-belih je i ljubav Osima prema Partizanu, kao i saglasnost porodice da se preseli u Beograd. S druge strane stoji Osimova reč da neće više raditi u zemljama koje su nastale posle raspada bivše Jugoslavije. Zato je i odbio pozive iz reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i Dinama, Hajduka...

- Sve je još otvoreno - bio je odgovor Nenada Bjekovića, direktora Partizana, na pitanje da si se nazire rasplet pregovora. Ž. Babović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.