Osasuna čeka Las Palmas u 18:30, SK3

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osasuna čeka Las Palmas u 18:30, SK3

Osasuna je u slaboj formi, i Las Palmas je u padu forme, pa je veoma važno da na ovom meču osvoje bar bod.

Tim iz Pamplone je u seriji od pet mečeva bez pobede, imaju četiri poraza i jedan remi. Uspeli su da uzmu samo bod u meču protiv Selte i to u meču bez golova. Sve to ih je ostavilo na poslednjem mestu na tabeli.

Ali, ako ništa drugo, bar im raspored ide na ruku, igraće protiv Eibara i Betisa u narednim mečevima i mogu se nadati bodovima. Ono što nije dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je broj povređenih, tu su De Las Kuevas, Digar, Čaušić i Havi Flanjo.

Las Palmas je uzeo bod protiv Reala, ali opet, čini se da to nije tim koji je briljirao na samom početku sezone. Ostrvljani su trenutno na sedmom mestu na tabeli, a imaju učinak od dve pobede, dva poraza i remija na prethodnih pet mečeva. Na ovom meču, van stroja će biti Bigas.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.