Orlovi zbog povreda nekompletni u EHF nedelji

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" zbog povreda nekompletni u EHF nedelji

Selektor reprezentacije Srbije Jovica Cvetković neće biti u mogućnosti da računa na 22 igrača koje je pozvao u EHF nedelji.

Zbog povreda, "Orlovi" nisu kompletni na pripremama u Kovilovu, ali motiva ne manjka pred duele sa mediteranskom selekcijom u utorak u Požarevcu (19 časova), odnosno, reprezentacijom Austrije u četvrtak i subotu u Tulinu i Zudštadu.

"Prvobitno smo planirali da odradimo 10 treninga u kompletnom sastavu, ono za šta nismo imali vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom kvalifikacija. Ne mogu da budem zadovoljan jer nismo kompletni, imamo dosta problema sa povredama. Sa nama ove nedelje neće biti Nenadić, Zelenović, Mladenović, a i Rastko Stojković je došao rovit sa povređenim kolenom", rekao je Cvetković, a potomi dodao:

"Šta je, tu je. Gledaćemo da iskoristimo vreme na najbolji mogući način. Odradili smo do sada četiri treninga. Koncentracija igrača je na visokom nivou. Ove tri utakmice u nedelju dana će nam koristiti pred Evropsko prvenstvo".

Cvetković je kazao kako ga raduje formiranje mediteranske selekcije koja bi trebalo da zaigra i na Igrama 2018. godine

"Kada sam čuo da ćemo biti gosti na proslavi grada Požarevca, želeo sam da napravim mediteransku selekciju umesto selekcije lige s obzirom da su Mediteranske Igre 2018. godine. To je neka nova reprezentacija Srbije za neki naredni period. Tu su neki mlađi momci koji mogu da budu na raspolaganju reprezentaciji u naredne dve-tri godine. Biće to interesantna utakmica. Probaćemo neke stvari. To će biti signal i za te momke da radom mogu da dođu do A tima" jasan je Cvetković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.