Orlovi vladari Berlina, Srbija deklasirala Island za maksimalni učinak!

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" vladari Berlina, Srbija deklasirala Island za maksimalni učinak!

Trijumfalni marš "orlova" Berlinom se nastavio - košarkaši Srbije deklasirali su Island u 3. kolu Eurobasketa sa 93:64, pred duele sa Turskom i Italijom, u sredu i četvrtak od 14.30.

Poznata je fraza da je najteže igrati unapred dobijene mečeve, što je selektor Aleksandar Đorđević želeo da izbegne u pripremi za okršaj sa borbenim Islanđanima. Šampionske ekipe igraju najbolje i protiv autsajdera, selektor je kao dokazani perfekcionista želeo to i da vidi na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uz disciplinu, ali i uz dozu slobode u igri koja donosi magiju. Ovo poslednje, dobio je od Stefana Markovića kome to baš i nije zaštitini znak, ali nikom nije želeo da pokaže kako je opuštanje dozvoljeno.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Heroji i tragičari utakmice

Izvor: Blic, 08.Sep.2015

Tri od tri! Naši košarkaši su nastavili trijumfalan marš kroz Berlin i plasirali se u osminu finala Eurobasketa. "Orlovi" su deklasirali Island sa 93:64, a ovi junaci i tragičari, odnosno potezi obeležili su susret trećeg kola u grupi B...Heroj utakmice:..Nemanja Nedović, prvi među jednakima....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.