Orlovi već u Vuhanu, kreću pripreme za narednog protivnika

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" već u Vuhanu, kreću pripreme za narednog protivnika

Košarkaši reprezentacije Srbije sleteli u Vuhan.

Naredni krug za reprezentaciju Srbije može da počne.

Izabranici Aleksandra Đorđevića su stigli u Vuhan, mesto gde će se igrati drugi krug, odnosno grupa J u kojoj se nalazi naš tim.

Tamo ćemo se prvo sutra od 10:30 sastati sa reprezentacijom Portorika, a dva dana kasnije igramo protiv Španije od 14:30.

Put nije bio lagan, razlika je 1000 kilometara između Fošana i Vuhana, pa je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << našim košarkašima da se dodatno oporave pred odlučujuće duele za prolazak u četvrtfinale.

Naš tim će se 99% naći u četvrtfinalu ukoliko slavi protiv Portorika, o čemu smo vam pisali sinoć.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Selektor odlučio, promena u poslednji čas!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019

Srbija je stigla u Vuhan gde je odlučeno da dođe do promene u rasporedu...Srbija nastavlja takmičenje sutra i to u novoformiranoj grupi J gde su pored naše selekcije još ekipe Italije, Španije i Portorika...Portorikanci su naš naredni rival, utakmica je sutra (petak) od 10:30, a danas su naši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.