Orlovi stigli u Maribor posle dvočasovnog kašnjenja

Izvor: Blic, 09.Okt.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" stigli u Maribor posle dvočasovnog kašnjenja

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Maribor gde će igrati odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojem će se protiv Slovenije boriti za plasman u baraž.

"Orlovi" su putem Slovenije krenuli tek oko 13 časova, iako je prvobitno planirano da avionom polete oko 11 sati.

Njima je protiv "zmajčeka" potrebna jedino pobeda i u utorak od 20:45 časova odigraće 90 minuta posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojih će biti poznato da li će naša reprezentacija izboriti doigravanje za Evropsko prvenstvo.

Fudbalere Srbije nije niko dočekao od tamošnjih novinara, što dovoljno govori koliko interesovanje vlada za taj meč pošto je Slovenija već eliminisana.

Povezane vesti: Jovanović: Slovenci će učiniti sve da nas zaustave Pižon ipak pozvao Vidića i Biševca, Mrđa u napadu, nema Sulejmanija Pižonov novi adut: Simić na spisaku za Italiju i Sloveniju Estonija odigrala za Srbiju i pobedila Sloveniju, Italija sigurna protiv Farana Klajvert: Da mi je neko rekao da će Estonija pobediti, rekao bih mu da je lud

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.