„Orlovi“ sleteli u komšiluk

Izvor: Glas javnosti, 16.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlovi“ sleteli u komšiluk

Srbija je ponovo na rukometnoj mapi sveta! Posle nekoliko sušnih godina i propuštena dva velika takmičenja, „orlovi“ će u januaru naredne godine igrati na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj. Prepun niški „Čair“ je kao u stara dobra vremena nosio srpske igrače do pobede nad Češkom (29:24), a slavlje koje su Nišlije priredile po isteku 60. minuta srpski igrači će sigurno pamtiti celog života. Posebno veče, protiv veoma nezgodnih Čeha, imao je heroj „orlova“ golman Dimitrije Pejanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
- Neverovatno! Ovako nešto može da se dogodi samo u Srbiji. Nismo mogli, a ni smeli, da izneverimo divne navijače. Iako su Česi odlična ekipa, mi smo ti koji su konačno na jednom velikom takmičenju, a to nema cenu - izjavio je Pejanović.

Levi bek srpske reprezentacije Momir Ilić bio je van sebe zbog velikog trijumfa nad Češkom. U svom slavlju malo se zaneo i povredio arkadu, ali nije mogao da ne pohvali niške navijače.

- Eto, sudario sam se sa Nikčevićem glavom u glavu... Ništa za to, ovo je bio pakao. U ovakvoj atmosferi možemo da pobedimo svakoga, Nemce, Hrvate, Francuze... Bilo je teško za igranje, strašno sparno, ali smo sve preživeli i idemo u Hrvatsku po dobar rezultat - poručio je Ilić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.