Orlovi sleteli u Đenovu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2010, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" sleteli u Đenovu

Fudbalska reprezentacije Srbije sletela je u popodnevnim časovima na aerodrom u Đenovi, gde će u utorak igrati protiv Italije u okviru kvalifikacija za EURO 2012.

Ekipa Vladimira Petrovića u Đenovu je doputovala posle šokantnog poraza u petak od Estonije u Beogradu (3:1) i "orlovi" sada protiv "azura" moraju da se "čupaju" i poprave utisak.

Let iz Beograda trajao je oko 80 minuta, a u ekspediciji ''orlova'' našli su se svi fudbaleri koji su bili u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za sastav i protiv Estonije, izuzev Nemanje Vidića, koji zbog dva žuta kartona nema pravo nastupa u utorak.

Duel će biti odigran na stadionu ''Luiđi Feraris'' u Đenovi sa početkom od 20,50 h.

Napadač Liverpula Milan Jovanović kaže da poraz od Estonije mnogo boli, ali da bi protiv Italije trebao da "proradi srpski inat".

"Sigurno je da boli poraz od Estonije, koji je došao totalno neočekivano. Sada bi trebao da proradi srpski inat, da onda kada je najteže pokažemo najviše. Sećate se da su nas protiv Nemačke na Mundijalu svi otpisali, a mi smo se vratili", rekao je Lane Jovanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.