Orlovi protiv Novog Zelanda, da li će se ponoviti 2014?

Izvor: B92, 25.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" protiv Novog Zelanda, da li će se ponoviti 2014?

Košarkaši Srbije će u nedelju od 13.30 časova obaviti pretposlednju promenu pred početak Mundobasketa u Kini.

Srbija se sastaje sa reprezentacijom Novog Zelanda na turniru u Kini na kojem su prethodno pobedili Italijane 71:65.

"Orlovi" su zabeležili trijumf u svih sedam mečeva tokom priprema za Mundobasket, a najznačajniju pobede odneli dvaput protiv Litvanije i jednom protiv Grčke na gostovanju bez Nikole Jokića.

Posle velikog preokreta Japana, predvođenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ruijem Hačimurom, protiv Nemačke, izabranici Aleksandra Đorđevića su ostali jedina selekcija sa maksimalnim učinkom tokom priprema.

Srbija će protiv Novog Zelanda igrati peti put u skorijoj istoriji, a u međusobnom skoru vodi sa 4-1.

Ove dve reprezentacije poslednji put su se sastale 2014. godine u pripremama za Mundobasket u Španiji, kada je Novi Zeland uspeo da iznenadi posle poraza u prvom meču sa 102:96. Podsetimo, na tom Svetskom prvenstvu "orlovi" su osvojili srebrnu medalju.

Selektor Đorđević će još jedanput imati priliku da proveri svoje igrače pretposlednji put, dok će poslednji test imati u Kini 27. avgusta protiv Francuske.

Ostanite uz B92 kako biste ispratili sva zanimljiva dešavanja sa meča Srbije i Novog Zelanda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.