Izvor: RTS, 02.Jun.2022, 08:16

"Orlovi" protiv Norveške započinju Ligu nacija (20.45 RTS1)

Fudbalska reprezentacija Srbije u okviru prvog kola Lige nacija dočekuje selekciju Norveške. Direktan prenos meča koji počinje u 20.45 je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok pratite na našem portalu.
U okviru grupne faze Lige nacija, Srbija će pored Norveške, igrati i protiv Slovenije i Švedske.

"Ako neko misli da smo favoriti, hvala im na tome, to znači da nas cene. Svi moramo da pokažemo na utakmicama kvalitet i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da budemo bolji. Nadam se da ćemo ostvariti cilj i da ćemo biti prvi u grupi. Sve četiri ekipe imaju podjednake šanse da završe na prvom mestu. Međutim, ne bi trebalo da mi hvalimo sebe, nego da ćutimo, da radimo i da budemo skromni. Skromnost je jako važna i igrači to znaju", izjavio je Stojković. 
"Orlovi" u prvom kolu na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju selekciju Norvšeke, koja u svojim redovima ima jednog od najboljih svetskih napadača, Erlinga Halanda". 
"Norveška ima nekoliko fudbalera svetske klase. Ukoliko im damo prostora, oni će znati to da iskoriste. Tim Norveške je sazreo, neki igrači su postali nosioci u svojim timovima. Kad je reč o Srbiji, mi smo napredovali mnogo kao ekipa. Kvalifikovali smo se za Svetsko prvenstvo uz lep stil fudbala i nastavićemo da gajimo taj stil. U našem timu nema mesta za individualnu igru i taj timski duh me čini veoma srećnim. Haland je neverovatan potencijal, fantastičan napadač, njegov transfer u Siti sve govori", rekao je selektor Srbije. 
Utakmica između Srbije i Norveške igra se od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".
Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok susreta pratite i na našem portalu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.