„Orlovi“ pikiraju „petlove“

Izvor: Glas javnosti, 27.Jun.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlovi“ pikiraju „petlove“

Srpski „orlovi“ ponovo su preleteli okean i danas u Lionu (20, 30 RTS2) imaju priliku da protiv „galskih petlova“ poravnaju rezultat u Svetskoj ligi, i uz dva trijumfa završe turneju skorom pobeda i poraza od 3:3. Ukoliko izabranici Igora Kolakovića dva puta savladaju Francuze u gostima, imaće daleko lakši posao u preostala tri vikenda kod kuće, odakle bi mogli „rasterećeni“ da hvataju zalet za finalni turnir.

- To su sve igrači koje poznajem iz francuskog prvenstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Skoro svi prvi put igraju za reprezentaciju i sigurno je da imaju želju da se dokažu. Nemaju nijedno takmičenje ove godine i sve ambicije su im vezane za Svetsku ligu. To je veliki plus na njihovoj strani. Međutim, sve će zavisiti od naše igre, jer smo došli ovde da pobedimo - samouveren je libero Srbije Marko Samardžić, koji je do ove sezone igrao u francuskom Turu.

Srednji bloker Andrija Gerić je rekao da bi „orlovi“ uz dve pobede protiv Francuza rasterećeno nastavili takmičenje u Srbiji.

- Samo treba da ponovimo onu igru iz drugog meča u Karakasu. Francuzi spremaju ekipu za London 2012. godine i to su sve mladi momci koji imaju želju, ali ne i iskustvo. Videćemo da li ćemo uspeti to da iskoristimo - rekao je Gerić.

Drugi meč u okviru trećeg vikenda najkomercijalnijeg odbojkaškog takmičenja odigraće se sutra u 18.30 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.