Izvor: RTS, 23.Jan.2021, 15:45

"Orlovi" odradili trening u Santo Domingu

Fudbalska reprezentacija Srbije, koju čine igrači iz Linglong Superlige, odradila je prvi trening na Dominikani.
Pod okom selektora mlade selekcije Ilije Stolice, koji se stara o A timu do imenovanja novog selektora, fudbalska reprzentacija je trenirala na stadionu "Feliks Sančes".

"Orlovi" će na američkoj turneji odigrati dva kontrolna susreta, prvi protiv Dominikanske Republike 25. januara, drugi protiv Paname tri dana kasnije.
Da podsetimo, Stolica je na put poveo igrače koji nastupaju u domaćoj Linglong Superligi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Reprezentacija Srbije odradila prvi trening u Santo Domingu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

"Orlovi" se spremaju za utakmice sa Dominikanskom Republikom i Panamom...Fudbalska reprezentacija Srbije, koju čine igrači iz Superlige, odradila je prvi trening na Dominikani...Inter se nada da Milan neće pobediti Atalantu, i da će on to iskoristiti jer u 18.00 gostuje Udinezeu, koji se nalazi u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.