Orlovi nemaju gde da treniraju

Izvor: S media, 13.Jan.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" nemaju gde da treniraju

Najbolji rukometaši Srbije danas su stigli u Malme gde će boraviti tokom Svetskog prvenstva koje se igra u Švedskoj od 13. do 30 januara.

Ni ovog puta nije prošlo sve kako je planirano, a selektor Veselin Vuković i njegovi izabranici imaće probleme sa terminima treninga.

Rukometaši ipak važniji od Eve Longorije?

"Očajne domaćice" umesto rukometaša Srbije!?

Srbiji 25.000 franaka

Balić ne veruje u Srbiju

Bojinović: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Spreman sam za Švedsku

- Trebalo je da odradimo dva treninga, ali je već na startu došlo do problema. Umesto u 17:00 časova, kada smo planirali da odradimo trening u Lundu, domaćin nam je ponudio termin dva sata kasnije i to u Malmeu. Nadamo se da je to samo tako prvi dan i da će sve biti dobro u nastavku - preneo je prve utiske selektor Veselin Vuković.

Problem sa mestom treninga možda ne bi bio problem da se "orlovi" sutra ne sastaju sa Alžirom baš u Lundu, što znači da neće imati priliku da upoznaju halu.

Strateg našeg tima ipak ima razloga za zadovoljstvo s obzirom da će uskoro moći da računa i na Mladena Bojinovića koji se potpuno oporavio od povrede.

- Treba ostati pri onome što smo pričali ranije, Bojinović je džoker reprezentacije. Moramo da vidimo koliko se može spremiti za utakmice koje nas očekuju i koliko će biti spreman posle pauze da bude od pomoći reprezentaciji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.