“Orlovi” na startu SP protiv Egipta

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Orlovi” na startu SP protiv Egipta

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je raspored utakmica po grupama na šampionatu sveta, koji će od 30. avgusta do 14. septembra biti održan u Španiji.
(FOTO: N. Negovanović)
Reprezentacija Srbije će na startu igrati protiv Egipta.
„Orlovi“ su svrstani u A grupu, a rivali će joj, pored Egipta, biti Francuska, Iran, Brazil i Španija. Mečevi u toj grupi biće odigrani u Granadi, a duel protiv Egipta na rasporedu je 30. avgusta od 15,30 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Narednog dana, u istom terminu, najbolji košarkaši Srbije sastaće se prvakom Evrope, Francuskom, a 1. septembra, takođe od 15,30, sledi duel protiv Irana.
Posle slobodnog dana, izabranici Aleksandra Đorđevića, 3. septembra od 22 sata sastaju se Brazlom, da bi takmičenje u grupi završili 4. septembra duelom protiv Španije, koji će takođe početi u udarnom terminu od 22 sata.
U drugu fazu takmičenja plasiraće se četiri prvoplasirana tima, koja će se u osmini finala ukrstiti sa selekcijama iz B grupe, u kojoj su Argentina, Hrvatska, Grčka, Filipini, Portoriko i Senegal.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP - Srbiji tri termina od 15.30

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2014

Svetska košarkaška federacija saopštila je u četvrtak satnicu utakmica grupne faze na Mundobasketu u Španiji. Reprezentacija Srbije prve tri utakmice igra od 15.30, sa domaćinom od 22 časa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.