Orlovi na stadionu Vasil Levski

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" na stadionu "Vasil Levski"

Reprezentativci Srbije odigraće prijateljski susret sa Bugarskom u Sofiji, na stadionu "Vasil Levski", na kojem igra nacionalni tim te zemlje, ali i prvoligaši Lokomotiva i CSKA.

Pižon sa novim golmanom i napadačem!

Bugari otkazuju utakmicu sa Srbijom?

Pižon: Ima štofa u domaćem prvenstvu

Iz Fudbalskog saveza Srbije saopšteno je da će se meč igrati 17. novembra od 18 časova (19 po lokalnom), a Vladimir Petrović Pižon će okupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << reprezentativce dva dana ranije. Selektor će, inače, iduće nedelje saopšiti spisak igrača na koje računa, a izvesno je da će poziv dobiti Adem Ljajić i Bojan Jorgačević, dok će golman Vladimir Stojković verovatno preskočiti ovo gostovanje.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bugarska dočekuje Srbiju na stadionu “Vasil Levski”

Izvor: Blic, 02.Nov.2010

Fudbaleri Srbije igraće prijateljski meč sa Bugarskom na stadionu “Vasil Levski” u Sofiji, saopštio je Fudbalski savez Srbije...Utakmica protiv ekipe koju vodi Lotar Mateus biće odigrana 17. novembra od 18 časova po našem vremenu (19 po lokalnom), a "orlovi” će pripreme započeti dva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.